Milkshakes
Softijs
Schepijs
IJswinkel Bosch Geleen
Spoorstraat 69/A
6161 AA  Geleen
046-4756426
Kvk 14029325

info@boschijs.nl
Contactformulier ...>
Contactgegevens
Drinkijs

In 1971 stopte Fons en nam Guus de werkzaamheden en routes over. Fons besloot in 1973 om zijn oude beroep weer op te pakken. Zo hebben we tot eind jaren zeventig  met drie ijswagens en 13 smaken schepijs onze routes bedient. Het schepijs werd in 1979 vervangen door soft-ijs dat in die tijd een opmars in Nederland maakte.
Bertus is in 1983 gestopt en heeft zijn routes overgedragen aan Men Bosch. 

Begin jaren negentig merkten we dat er veel was veranderd op het gebied van consumptie ijs. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen hebben we onze ijswagens opnieuw ingericht en ons assortiment uitgebreid. Zo zijn we naast het soft-ijs ook weer schepijs gaan verkopen en deed het drink-ijs zijn intrede.
Angelo, zoon van Guus, besloot  in 1998 om in het bedrijf te komen werken. Sindsdien heeft hij zijn eigen routes opgebouwd. Als zoon van de ijscoman heeft hij deze van jongs af aan geholpen en weet hij de kneepjes van het vak als geen ander. In datzelfde jaar heeft Angelie Bosch de productie van het hij op zich genomen.  Fons is in 2002 samen met zijn zoon Leon een zaak begonnen in Grevenbicht.Guus is sindsdien samen met Angelo en Angelie verder gegaan als IJswinkel Bosch Geleen.

De vierde generatie is inmiddels geboren en we hopen dan ook dat deze in onze voetsporen zullen treden.
Media
IJswinkel Bosch in de media...